''

Info

Bij De Gouden Koets poetsbedrijf draait alles om passie. Passie om auto’s in topconditie te brengen en te behouden.Of het nu gaat om de carrosserie, het lak, de kunststof, het chroom, de velgen of om de interieur. Bij De Gouden Koets is alles mogelijk.

Bij De Gouden Koets  is elk auto uniek en elk behandeling op maatwerk. Maatwerk begint met een grondig analyse, stap voor stap bepalen we samen met u de conditie van uw auto. U geeft daarbij aan hoe uw auto er na de behandeling uit moet zien. Wij komen met een behandeling voorstel dat erop gericht is uw auto in gewenste conditie te brengen. 

Na de plan van aanpak krijgt u van ons een nauwkeurig prijsopgave. U weet dan ook altijd waar u aan toe bent. Na akkoord van  uw gaan we meteen aan de slag met uw auto.

Wassen en poetsen.

Voor het reinigen van een auto gaat altijd een intensieve was beurt vooraf. Bij De Gouden Koets wordt er gewerkt met hoogwaardige milieu vriendelijke shampoo’s die hardnekkige vuil  zoals:

-teer

-insecten

-vogeluitwerpselen en

-boomhars

Laten los weken en van de lak laten afglijden zonder te krassen. Lichte krassen worden weg gepolijst de glans van de auto kom weer naar boven. Hier mee gaat de waarde van uw auto weer omhoog.

Velgen en banden.

De banden zijn 1 van de belangrijkste onderdelen van een auto. Na een goede profiel moet je banden waar het kan behandelen. De gouden koets reinigt uw banden om uitdroging te voorkomen, het rubber word ook meteen gevoed. Aandacht aan velgen is  ook heel belangrijk, na verloop van tijd gaat het roesten, mist uw bij De Gouden Koets komt.

Reinigen van de motor ruimte.

Uw motor functioneert ook heus wel met wat vuil en vet sporen. Maar bij de gouden koets draait het om perfectionisme, ook de motor moet er weer als nieuw uit zien. Hierbij gebruiken we specifieke middelen en met veel voorzichtigheid reinigen we u motor zonder elektronica te beschadigen.

Kleien van het lak werk.

Voor  zwaardere verontreinigingen van het lak word kleien toegepast, een specialistisch methode. Daarmee wordt aanslag, ijzerdeeltjes, boomhars en verfspatjes tot diep in het lak verwijdert. Dit is heel belangrijk omdat de vervolg behandeling een betere hechting heeft op het lak oppervlak.

Professioneel polijsten.

Het professioneel polijsten worden lichte krassen verwijdert en krijgt uw lak weer een diepe uitstraling. Eerst word de laklaag nauwkeurig onderzocht.

-Wat voor soort lak is het?

-Zijn er beschadigingen?

-Is het ooit gespoten?(met mogelijke een andere lak dikte)

-Zijn er diepere krassen?

Aan de handt daarvan bepaalt de gouden koets specialist zij aanpak, en maakt een keuze voor de beste polijstmiddel en polijst schijf. Dan begint het polijsten om dit goed te doen vraagt veel ervaring en vakmanschap. Een verkeerde behandeling zorgt voor onherstelbare schade aan het lak. Er word gepolijst van grof naar fijn. Belangrijk is de toerental, de druk en de snelheid waarmee de machine over het lak beweegt.